فرافایل، مرکز دانلود فایل های دانشگاهی

  • ۰
  • ۰
کاربرد میکروارگانیزمها در تهیه مواد لبنی

کاربرد-میکروارگانیزمها-در-تهیه-مواد-لبنیدانلود تحقیق رشته صنایع غذایی با موضوع کاربرد میکروارگانیزمها در تهیه مواد لبینی، در قالب فایل word و در حجم 155 صفحه. مخمرها در روز اول فرآیند رسیدن پنیر، بطور فعال در سطح آن رشد می‌کنند. مخمرها فعالیت پروتئولیتیک داخل سلولی قابل توجهی دارند ...


دانلود فایل

  • ۹۸/۰۵/۲۹

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی