فرافایل، مرکز دانلود فایل های دانشگاهی

  • ۰
  • ۰
تحقیق-بررسی-سیستم-حسابداری-در-کارخانه-قند-شیروان
تحقیق بررسی سیستم حسابداری در کارخانه قند شیروان
فرمت فایل دانلودی: .doc
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 45
حجم فایل: 217 کیلوبایت
قیمت: 5300 تومان

توضیحات:
تحقیق رشته حسابداری با موضوع بررسی سیستم حسابداری در کارخانه قند شیروان، در قالب فایل word و در حجم 45 صفحه.

بخشی از متن:
حسابداری بهای تمام شده عبارت است از حسابداری مدیریت و آن بخش از حسابداری مالی که به هزینه یابی محصول مربوط می شود. بنابراین وظیفه ی جمع آوری اطلاعات مربوط به هزینه های تولید و محاسبه بهای تمام شده محصولات و خدمات ارائه شده را به عهده دارد  و با تجزیه و تحلیل گزارشات بهای تمام شده ، راه¬های کاهش بهای تمام شده را بیان می کند.

فهرست مطالب:
فصل اول: مقدمه و کلیات
مقدمه
1- تاریخچه فعالیت شرکت
1-1 کلیات
2-1- فعالیت اصلی شرکت
3-1 وضعیت اشتغال
2- خلاصه اهم رویه های حسابداری
1-2 موجودی مواد و کالا
2-2 سرمایه گذاریها
3-2 داراییهای ثابت مشهود
تعریف حسابداری بهای تمام شده
اهداف اساسی حسابداری بهای تمام شده
وظایف حسابداری بهای تمام شده
تولیدات کارخانه
عوامل تشکیل دهنده بهای تمام شده محصول
جایگاه حسابداری بهای تمام شده در سلسله مراتب سازمانی
مراحل تولید در کارخانه قند شیروان
1) آماده سازی (خرید و انتقال چغندر به سیلو)
2) آسیاب خلال
3) دیفوزیون (تهیه شربت خام)
4) ساتراسیون (تصفیه شربت)
5) اواپراسیون (تغلیظ شربت)
5)    طباخی و سانتریفیوژ (تهیه شکر سفید)
3-3-7- فرایند کیسه گیری شکر
8) رفوند قند، طباخی قند، توربین قند ( تهیه قند کله)
9) فرایند بسته بندی قند کله:
فصل دوم: تجزیه و تحلیل سیستم حسابداری
بهای تمام شده
تعریف هزینه
هزینه یابی چیست؟
عوامل تولید (هزینه های تولیدی)
1- مواد مستقیم
2- دستمزد مستقیم
3- سربار تولید
دستمزد غیرمستقیم در کارخانه قند
3-3) سایر هزینه های تولیدی
مراکز هزینه در کارخانه قند شیروان
دایره تولیدی
دایره خدماتی
دوایر اداری
روش های هزینه یابی
هزینه یابی سفارش کار
هزینه یابی مرحله ای
روش محاسبه عیار
نحوه محاسبه قیمت چغندر خریداری شده با توجه به عیار آن
نحوه محاسبه افت چغندر
حسابداری چغندرکاری
ثبت های حسابداری در زمان تحویل کود و بذر به پیمانکار
پرداخت مساعده به پیمانکار
بیمه محصول پیمانکاران
ثبت حسابداری جریمه پیمانکار
پرداخت پاداش به پیمانکار
ضایعات
طبقه بندی ضایعات از لحاظ هزینه یابی
1- ضایعات عادی  
ویژگی های اساسی ضایعات عادی
2- ضایعات غیرعادی
ویژگی های اساسی ضایعات غیرعادی
ثبت حسابداری ضایعات غیرعادی
ثبتهای های حسابداری زمان ارسال مواد به خط تولید، تکمیل محصول و فروش محصول
حسابداری حقوق و دستمزد
کسورات حقوق و دستمزد
حق بیمه های اجتماعی سهم کارگر
داویر کنترل کننده حقوق و دستمزد
1- دایره کارگزینی
2- دایره زمان سنجی
3- دایره ثبت اوقات کار
4- دایره حسابداری حقوق و دستمزد
5-دایره حسابداری بهای تمام شده
حقوق پایه
ساعات کار عادی
اضافه کاری
نوبت کاری
تسهیم هزینه حقوق و دستمزد
سربار جذب شده
نرخ جذب سربار چیست؟
سربار واقعی
نحوه ثبت سربار واقعی و سربار جذب شده در دفاتر
مغایرت بین سربار واقعی و سربار جذب شده
تسهیم هزینه ها
تسهیم اولیه هزینه ها
مبانی تسهیم مراکز هزینه (طبق استاندارد)
تسهیم ثانویه
مبنای تسهیم هزینه های سربار
استاندارد مصرف مواد برای یک کیلو قند
بهای تمام شده یک کیلو قند از لحاظ مواد
بهای تمام شده یک کیلو قند از لحاظ دستمزد و سربار
انحرافات
روش های ثبت انحرافات
روش یگانه
زمان مصرف مواد
تسهیم دستمزد
ثبت سربار جذب شده  
انواع گزارشات در حسابداری بهای تمام شده
دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

  • ۹۷/۱۲/۰۷

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی