فرافایل، مرکز دانلود فایل های دانشگاهی

  • ۰
  • ۰
تحقیق-تکنولوژی-تولید-ماکارونی
تحقیق تکنولوژی تولید ماکارونی
فرمت فایل دانلودی: .zip
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 117
حجم فایل: 160 کیلوبایت
قیمت: 10600 تومان

توضیحات:
پایان نامه رشته صنایع غذایی با موضوع تکنولوژی تولید ماکارونی، در قالب فایل word و در حجم 117 صفحه.

بخشی از متن:
سمولینا، اصلی ترین ماده اولیه مورد استفاده در تولید ماکارونی می باشد که از گندم سخت تهیه می شود، بهترین گندم موجود، گندم واریته می باشد که اولین بار در روسیه کشت شد و بذر آن در سال 1900توسط شخصی بنام Cerleton به آمریکا وارد شده که کشت این نوع گندم سخت بسرعت افزایش یافت. به طوری که در سال 1964 بالغ بر دو میلیون تن، تولید گردید. واریته فوق در سطح وسیعی در روسیه، شمال افریقا ، جنوب ایتالیا ، رومانی و ترکیه نیز کشت می گردد.

فهرست مطالب: 
عنوان صفحه 
مقدمه و تارتخچه 
فصل اول: 
1-1- بخش اول : گندم و ویژگیهای آرد ماکارونی 
2-1- بخش دوم : انواع ماکارونی
3-1- بخش سوم: ارزش غذایی فرآورده‌های ماکارونی 
4-1- بخش چهارم: موقعیت و محل کارخانة بازدید شده 
فصل دوم: 
2-1- بخش اول: مواد اولیه مورد استفاده 
فصل سوم: 
1-3- بخش اول : ساخت ماکارونی 
1-1-3- روشهای ساخت انواع ماکارونی 
الف: روش غیر پیوسته 
ب: روش پیوسته 
2-3- بخش دوم:‌ انتقال دهنده 
الف: انتقال دهنده‌های افقی 
ب: انتقال دهنده‌های عمودی 
عنوان صفحه 
ج: انتقال دهنده‌های بادی 
فصل چهارم: 
1-4- بخش اول : خشک کردن 
الف) خشک کردن اولیه 
ب) خشک کردن میانی 
ج) خشک کردن نهایی 
2-4- بخش دوم : یک دیاگرام خشک کردن موفقیت آمیز 
3-4- بخش سوم : منحنی خشک کردن و نمودار آن 
فصل پنجم: 
1-5- گرمخانه‌های ماکارونی 
فصل ششم:
بخش اول : بسته‌بندی توسط کارگر و بسته‌بندی اتوماتیک 
بخش دوم : ویژگی‌های بسته‌بندی مطابق استاندارد 
فصل هفتم: 
1-7- بخش اول : نگهداری و انبار کردن محصول 
فصل هشتم: 
1-8- بخش اول : بهداشت کارخانه 
عنوان صفحه 
الف) رعایت بهداشت توسط کارگران خط تولید 
ب) رعایت بهداشت توسط کارگران بخش بسته بندی و انبار 
ج) نظافت قسمتهای مختلف انبار 
فصل نهم :
1-9: بخش اول آزمایش شیمی 
الف) تعیین pH ماکارونی 
ب) آزمایش پخت و آزمایش جهت تعیین وزن مواد جامد در آب 
ج) آزمایش رطوبت 
2-9- بخش دوم : طرز تهیه محیط‌های کشت 
الف) طریقه کشت پلیت کنت آگار 
ب) دستور تهیه سوسپانسیون زرده تخم مرغ 
پ) تهیه محیط کشت سوبرودکستروز آگار 
ت) طریقه کشت و شمارش آزمونهای میکروبی 
ث) تهیه محیط کشت باسیلوس سرئوس 
ج) طریق کشت کپک 
3-9- بخش سوم : آزمون کنترل کیفی مواد اولیه 
4-9- بخش چهارم: کنترل کیفیت فرآورده‌های نهایی 
عنوان صفحه 
فصل دهم: 
1-10- بخش اول : استاندارد ویژگی‌های ماکارونی 
فصل یازدهم: 
بخش اول : بحث و نتیجه‌گیری
بخش دوم: پیشنهادات 
بخش سوم: مقاله 
بخش چهارم: منابع 
دانلود فایل
پرداخت با کلیه کارتهای عضو شتاب امکان پذیر است.

  • ۹۸/۰۴/۱۲

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی